Mail naar Martin Schilder Autoverhuur





We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Bel mij terug





We nemen zo snel mogelijk contact met je op.
Facebook account van Martin Schilder Autoverhuur Twitter account van Martin Schilder Autoverhuur Contact opnemen met Martin Schilder Autoverhuur Bel naar Martin Schilder Autoverhuur
Martin Schilder Autoverhuur
Martin Schilder Autoverhuur
>
Nieuw Euromobil account aanmaken


Wil je langer dan een weekend reserveren? Neem contact op met de Euromobil partner. Contact partners
* op basis van beschikbaarheid

Weekend = vrijdag 17.00* t/m maandag 8.00 uur

Reserveren

Ons dagtarief is gebaseerd op 24 uur.
Voor de openingstijden van onze vestigingen verwijzen we je naar onze partnerwebsites.

Contact partners



Naar stap 2: Model opties

Privacy


Onder de Martin Schilder Holding B.V.* (hierna; Martin Schilder) vallen de volgende bedrijven en activiteiten: Martin Schilder Automobielbedrijven, Martin Schilder Autoschadebedrijven, Martin Schilder Autoverhuur, Martin Schilder Tankstations, Martin Schilder Occasioncentrum, Bedrijfswageninrichting Alkmaar, Takel en Berging, Leasevisie, het Zakenhuys en Drive-In car service.

Bescherming persoonsgegevens
Martin Schilder is ervan overtuigd dat de bescherming van persoonsgegevens van klanten en bezoekers van de website van essentieel belang is voor de activiteiten. Persoonlijke gegevens van klanten en bezoekers worden met de grootst mogelijke zorgvuldigheid behandeld. Martin Schilder houdt zich in alle gevallen aan de eisen die de Wet bescherming persoonsgegevens stelt. De verantwoordelijke voor de gegevensverwerking is de Martin Schilder Holding B.V. te Alkmaar. In overeenstemming met de Wet bescherming persoonsgegevens is de verwerking aangemeld bij de Toezichthouder, het College bescherming persoonsgegevens, gevestigd te Den Haag. De desbetreffende aanmeldingsformulieren kunnen ingezien worden via www.cbpweb.nl/asp/ORSearch.asp.

Verwerking van persoonsgegevens
Martin Schilder legt in het kader van haar dienstverlening gegevens vast wanneer u diensten en/of producten van Martin Schilder afneemt of anderszins contact heeft met Martin Schilder. Martin Schilder gebruikt deze gegevens voor de uitvoering van overeenkomsten, voor de ontwikkeling van producten en diensten en om klanten/bezoekers van haar nieuwe producten en diensten op de hoogte te houden. Hierbij tracht Martin Schilder rekening te houden met voorkeuren. Indien u geen prijs stelt op informatie over nieuwe producten en diensten en/of u uw toestemming voor het gebruik van uw e-mailadres wilt intrekken, kunt u een e-mail sturen naar: klantcontact@martinschilder.nl.

Klikgedrag
Op de websites van Martin Schilder worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, zoals de meest gevraagde pagina’s. Het doel hiervan is om de inrichting van de websites te optimaliseren. Ook kunnen deze gegevens worden gebruikt om meer gerichte informatie op de site te zetten. Op deze wijze kan Martin Schilder haar dienstverlening aan u verder optimaliseren.

Cookies
Tijdens een bezoek aan deze site kunnen cookies op uw systeem geplaatst worden. Hiermee kan Martin Schilder bezoekgegevens verzamelen en terugkerende bezoekers herkennen. Met behulp van deze gegevens is de Martin Schilder in staat de site af te stemmen op de wensen en voorkeuren van haar bezoekers. Indien u niet wilt dat wij cookies op uw systeem plaatsen dient u in uw browser "cookies uitschakelen" in te stellen. Indien u de cookies accepteert dan zullen deze gedurende vijf jaar in uw computer blijven, tenzij u tussentijds uw cookies verwijdert. Het uitschakelen van cookies kan het gebruik van onze website en diensten beperken.

Andere sites
Op de sites van Martin Schilder treft u links aan naar andere sites. Martin Schilder kan echter geen verantwoordelijkheid dragen met betrekking tot de omgang door die partijen met uw gegevens. Lees hiervoor de/het privacyverklaring/privacystatement, indien aanwezig, van de site die u bezoekt.

Vragen
Heeft u vragen of opmerkingen over ons privacybeleid, dan kunt u deze richten aan: Martin Schilder, t.a.v. Klantcontact, Postbus 388, 1800 AJ te Alkmaar.

Wijzigingen
Martin Schilder behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in dit privacy statement. Check daarom regelmatig het privacy statement voor het privacybeleid van Martin Schilder.

* Martin Schilder Holding B.V. (KvK 37012441 ), gevestigd aan de Smaragdweg 6 t/m 14, 1812 RJ te Alkmaar.



Direct reserveren