Mail naar Martin Schilder Autoverhuur

We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Bel mij terug

We nemen zo snel mogelijk contact met je op.
Facebook account van Martin Schilder Autoverhuur Twitter account van Martin Schilder Autoverhuur Contact opnemen met Martin Schilder Autoverhuur Bel naar Martin Schilder Autoverhuur
Martin Schilder Autoverhuur
Martin Schilder Autoverhuur
>
Nieuw Euromobil account aanmaken


Wil je langer dan een weekend reserveren? Neem contact op met de Euromobil partner. Contact partners
* op basis van beschikbaarheid

Weekend = vrijdag 17.00* t/m maandag 8.00 uur

Reserveren

Ons dagtarief is gebaseerd op 24 uur.
Voor de openingstijden van onze vestigingen verwijzen we je naar onze partnerwebsites.

Contact partnersNaar stap 2: Model opties

Een nieuwe collega: Wesley


Een nieuwe collega: Wesley22-08-2017

Onze collega Selda gaat vanaf september weer naar school (spannend!) en dus hebben we sinds 11 juli een nieuwe verhuuradviseur in Alkmaar! Wesley Kalkhoven stelt zich graag even voor:


“Sinds 11 juli 2017 ben ik in dit grote gezellige team komen werken en ik moet zeggen wat een super leuk team staat hier. Inmiddels heb ik bijna al mijn (verhuur)collega’s wel gezien of gesproken en ik ben vooral blij dat ze geduld hebben als ik met ‘moeilijke vragen’ kom :)

Totaal uit m’n comfortzone (maar dolenthousiast) kwam ik hier binnen wandelen met mijn CV in de hoop dat ik kans zou maken op deze functie. De vacature kwam ik online tegen en terwijl ik het allemaal doorlas zat ik me te bedenken of ik auto’s zou kunnen verhuren. Dat duurde niet zo lang: na amper 5 seconden wist ik eigenlijk al zeker dat ik hierop moest solliciteren. Sinds ik weet wat een auto is ben ik er al aan verkocht, dus een baan in de autobranche wilde ik maar al te graag!

En het is gelukt! Ik zit nu bijna 2 maanden achter de verhuurbalie en ik vind het fantastisch. Mijn collega’s zijn onwijs welwillend en helpen me overal bij zonder gek van me te worden (zover ik weet, haha!). De sfeer is top, daar valt niet over te discussiëren!! En elke dag leer ik weer een beetje bij.

Voorheen stond ik in een kledingwinkel en nu zit ik achter een computer. Dat was zeker even wennen, maar dat ging gelukkig snel, net als vroeg mijn bed uit moeten. Dat was en is soms best een gevecht met mezelf om op te staan.  Het werken met de nieuwste modellen auto’s is alles behalve een straf en maakt het werk erg leuk. Van kleine speelgoedautootjes vroeger naar grote, mooie en luxe auto’s nu.

Het bedrijf Martin Schilder is erg groot en daarmee zijn er ook uitgebreide leermogelijkheden. Ik hoop dan ook zoveel mogelijk mee te kunnen pakken om mijn kennis zo breed mogelijk te maken. Op het moment ben ik ook aan het kijken welke andere rijbewijzen van pas kunnen komen. Ik wil zoveel als maar kan leren en dat van A tot Z!

Kom maar op met die uitdagingen want ik heb er zin in!!”
Met de groeten van Wesley! Heerlijk zulke enthousiaste collega's!

Selda is nog enkele weken aan het werk. Alvast heel veel succes met je nieuwe opleiding Selda en bedankt voor je inzet voor team Verhuur de afgelopen tijd!

Vanaf september zijn je vaste contactpersonen in Alkmaar:
Brechtje Rosenbrand, Joyce van Leeuwen,
Dennis van der Helm en Wesley Kalkhoven.Terug naar overzicht


Direct reserveren