Mail naar Martin Schilder Autoverhuur

We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Bel mij terug

We nemen zo snel mogelijk contact met je op.
Facebook account van Martin Schilder Autoverhuur Twitter account van Martin Schilder Autoverhuur Contact opnemen met Martin Schilder Autoverhuur Bel naar Martin Schilder Autoverhuur
Free to go | Martin Schilder Autoverhuur
Martin Schilder Autoverhuur
>
Nieuw Euromobil account aanmaken


Wil je langer dan een weekend reserveren? Neem contact op met de Euromobil partner. Contact partners
* op basis van beschikbaarheid

Weekend = vrijdag 17.00* t/m maandag 8.00 uur

Reserveren

Ons dagtarief is gebaseerd op 24 uur.
Voor de openingstijden van onze vestigingen verwijzen we je naar onze partnerwebsites.

Contact partnersNaar stap 2: Model opties

Deelauto's: Free to go


Deelauto's: Free to go

In drie stappen, binnen 30 seconden, altijd en overal een auto huren. Auto ophalen wanneer je wilt en betalen naar gebruik. Klinkt dat niet ideaal?

Wie zelf geen auto heeft, maar af en toe wel over een nette en veilige auto wilt beschikken, kan via Free to go super gemakkelijk een auto reserveren.

Je vindt in Noord-Holland Noord Free to go-auto's in Alkmaar, Heerhugowaard en Haarlem.

Met Free to go is mobiliteit landelijk gemakkelijk bereikbaar, met maximale flexibiliteit. De huurauto's, speciale modellen uit de wagenparken van Euromobil-partners, zijn voorzien van de modernste techniek, waarbij de auto 24/7 benaderbaar en beschikbaar is. Zowel voor privé als zakelijk gebruik.

Hoe werkt Free to go?
In drie simpele stappen wordt je Free to go-member. Na je registratie en het downloaden van de app, kun je binnen de kortste keren zorgeloos op weg. Free to go maakt gaan gemakkelijk.

Stap 1: Registreren
Registreer jezelf online en ontvang je persoonlijke Free to go-kaart. In Haarlem kun je ook direct een Free to go-kaart opvragen door je te registreren op de terminal die bij de lokale partner Martin Schilder Autoverhuur te vinden is.

Stap 2: Reserveren
Bepaal eenvoudig zelf waar en wanneer je de auto ophaalt.

Stap 3: Rijden
Je opent de Free to go-auto met jouw persoonlijke Free to go-kaart of nog handiger: met de Free to go-app! Simpel én snel!

Hotspots
Plekken waar een Free to go-auto te vinden is, worden 'hotspots' genoemd. In Noord-Holland Noord zijn meerdere hotspots in Alkmaar en Heerhugowaard, en ook in Haarlem centrum is een Free to go-hotspot te vinden. Hier zijn de auto's zonder tussenkomst van een medewerker op te halen en terug te brengen. En dat 24 uur per dag, 7 dagen in de week.

Duurzaam gemak
Door het ontbreken van de kosten van aanschaf, onderhoud, verzekering, belasting en afschrijving van een auto, is het voor de Free to go rijder een enorm duurzame mobiliteitsoplossing. Naast dat het voordeliger is, je betaalt immers alleen voor gebruik, draag je bij aan een milieuvriendelijke manier van autorijden: je zorgt voor minder verkeer, minder parkeerproblemen en minder CO2 uitstoot. 

Zakelijk biedt Free to go verder aanvullende voordelen in de vorm van poolbeheer, rittenregistratie, verlichting van de bedrijfsadministratie en inrichting van mobiliteitsbudgetten.

Meer weten?
Kijk eens op www.freetogo.nl voor de volledige uitleg, registratie en reserveringsmogelijkheden. Of vraag één van onze medewerkers naar meer informatie over het gebruik van de Free to go-auto's.

Je kunt de ontwikkelingen rondom Free to go in Noord-Holland volgen via www.facebook.nl/freetogonoordholland of www.instagram.com/freetogonoordholland

Centraal contact opnemen over de mogelijkheden van Free to go? Volg Free to go op www.facebook.nl/freetogo, mail naar freetogo@euromobil.nl of bel 033-2455055Direct reserveren