Mail naar Martin Schilder Autoverhuur

We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Bel mij terug

We nemen zo snel mogelijk contact met je op.
Facebook account van Martin Schilder Autoverhuur Twitter account van Martin Schilder Autoverhuur Contact opnemen met Martin Schilder Autoverhuur Bel naar Martin Schilder Autoverhuur
Martin Schilder Autoverhuur
Martin Schilder Autoverhuur
>
Nieuw Euromobil account aanmaken


Wil je langer dan een weekend reserveren? Neem contact op met de Euromobil partner. Contact partners
* op basis van beschikbaarheid

Weekend = vrijdag 17.00* t/m maandag 8.00 uur

Reserveren

Ons dagtarief is gebaseerd op 24 uur.
Voor de openingstijden van onze vestigingen verwijzen we je naar onze partnerwebsites.

Contact partnersNaar stap 2: Model opties

Zakelijke verhuur


Zakelijke verhuur

Er zijn heel veel mogelijkheden!

Zo nu en dan tijdelijk een auto nodig voor (extra) personeel? Het is handig om het wagenpark flexibel uit te breiden zonder aan langdurige lasten vast te zitten. Overweeg daarom eens een huurauto. Vanaf een uur, tot een dag, tot zelfs maanden of jaren voorziet Martin Schilder Autoverhuur en Shortlease in allerlei soorten tijdelijke mobiliteit.

Denk aan een fijne stadsauto voor de medewerkster die af en toe een afspraak buiten de deur heeft, een vlotte middenklasser voor het tijdelijke contract van je nieuwe accountmanager buitendienst of een auto voor een paar maanden om de levertijd van de nieuwe lease auto te overbruggen.

Vanuit ons ruime wagenpark voorzien van Volkswagen up!'s tot Audi A6 modellen en Volkswagen bedrijfswagens, voorzien we altijd in jong, goed onderhouden, hoogwaardig vervoer.

Meer weten? 
Eerst even kennismaken? Nodig onze accountmanager buitendienst Danny Tiggeler uit op kantoor, hij staat je graag te woord over alle mogelijkheden die we zakelijk kunnen bieden. Bel hem gerust op 06-53332846 of mail hem via dannytiggeler@martinschilder.nl.

Direct een offerte opvragen of tariefafspraken maken? Onze accountmanager binnendienst Kim Brammer maakt het beste voorstel op basis van de aangegeven wensen en voorkeuren. Kim is bereikbaar via kimbrammer@martinschilder.nl of 072-5410717.

Wagenparkbeheerder Gerjan van Bokhorst is tot in de puntjes op de hoogte van ons wagenpark. Vragen over modellen, opties, onderhoud en schadebeheer? Hij is bereikbaar op gerjanvanbokhorst@martinschilder.nl of 072-5410717.

Kom eens gezellig langs!

Wij zijn te vinden op de volgende locaties:
* Smaragdweg 12, Alkmaar
* Leidsevaart 10, Haarlem
* Rijksstraatweg 36, Heemskerk
* Industrieweg 5, Den Helder

Meer contactinformatie

Shortleasen.NL

Ook voor flexibele leasecontracten vanaf 1 maand kun je bij ons terecht.

www.shortleasen.nl


Direct reserveren